Contact

P. van Harten en Zn. BV – Holland
Vlambloem 160
3068 JE Rotterdam

T +31(0)10 – 473 33 02
F +31(0)10 – 473 33 12

sales@pvanharten.nl
www.pvanharten.nl

KvK nr. 241 92 729

Grotere kaart weergeven

Routebeschrijving:

Vanuit de richting Breda, Gorinchem (A15, A16)

U houdt, komende over de van Brienenoordbrug, de richting Den Haag – Ring Noord aan. Bij het samenkomen van de rijbanen houdt u voor een paar 100 meter de richting Utrecht aan en neemt u de afslag Hillegersberg, Pr. Alexander.
Onderaan de afslag bij de verkeerslichten houdt u rechts aan, richting Hillegersberg. Bij het eerste kruispunt houdt u rechts aan voor Hillegersberg, Ommoord. U rijdt langs het TNT Post distributiecomplex. Vervolgens bij de eerstvolgende verkeerslichten houdt u de baan voor rechtdoor aan. U passeert aan uw rechterhand een tennishal. U volgt de weg en bij de eerste rotonde gaat u rechtsaf het Industrieterrein Ommoord op. U rijdt dan de Droogbloem op. U neemt de 2e afslag rechts en arriveert op de Vlambloem nummer 160, uw eindbestemming.

Vanuit de richting Amsterdam, Den Haag (A4,A13)

U neemt, komende vanuit de richting Delft-Den Haag, de afslag Berkel & Rodenrijs. Vervolgens rijdt u rechtdoor, langs het vliegveld Rotterdam Airport, aan uw rechterhand, tot aan de afslag richting Hillegersberg-Schiebroek. U gaat hier rechtsaf en sorteert links voor. U houdt de richting Hillegersberg aan. U rijdt rechtdoor, een kilometer of drie tot aan de verkeerslichten. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor, de Prinses Irenebrug over en bij de tweede verkeerslichten houdt u links aan. Vervolgens heeft u aan uw rechterhand een tennishal. Bij de eerste rotonde gaat u rechtsaf het Industrieterrein Ommoord op. U komt dan op de Droogbloem. U neemt de 2e afslag rechts en arriveert op de Vlambloem nummer 160, uw eindbestemming.

AbuseIPDB Contributor Badge