De organisatie

rundvleesproductie

Vakbekwaam personeel in de productieruimte

kwaliteit vleesproductie pvanharten

Kwaliteitszorg

Onze historie

1952 Oprichting

1985 Verhuizing naar Schiedam

2000 Verhuizing naar Rotterdam-Ommoord

2008 Nieuwbouw

 

Een halve eeuw vakmanschap

Al meer dan een halve eeuw levert P. van Harten & Zn B.V. kwaliteit in rundvlees. In die meer dan 50 jaar is er veel gebeurd. Stormachtige ontwikkelingen met het groeien van de welvaart, nieuwe technieken die hun intrede deden; recentelijk het betrekken van het deels gerenoveerde en het nieuwe pand met hypermoderne productietechnieken. Vanuit deze locatie levert Van Harten & Zn BV dagelijks vers en bevroren rundvlees aan haar klanten in Europa. De klantenkring bestaat voornamelijk uit supermarkten en groothandelsbedrijven.

De verkoop wordt geleid door Martijn Schuurs, tevens directeur-eigenaar van de onderneming. Een constante factor is er al die jaren gebleven: Van Harten is een familiebedrijf met medewerkers die trots zijn op hun vakmanschap en staan voor kwaliteit. Herkomst, verwerking en versheid hebben continu de hoogste prioriteit.

Kwaliteitszorg

P. van Harten & Zn werkt volledig volgens de laatste HACCP kwaliteitszorgrichtlijnen. Permanent gekoelde ruimtes, klimaatbeheersing, de strengste eisen op het gebied van hygiëne en vakmanschap vormen de garantie voor een goed stuk vlees. Het traceability-systeem garandeert continu traceerbaarheid. Uiteraard is er ook diepvriesvlees verkrijgbaar. De shockfreezers zorgen ervoor dat het diepvriesproduct van prima kwaliteit is.
Van Harten levert alle producten traditioneel, in dieptrek of in krimpvacuüm, afhankelijk van uw specifieke wensen.

Logistiek en tijdige levering

Van Harten heeft het gehele logistieke traject uitbesteed aan gespecialiseerde vervoerders, waardoor wij bijna dagelijks in heel Europa kunnen leveren. Alle vrachtwagens zijn volledig geconditioneerd waardoor uw totale bestelling – zowel gekoelde als diepgevroren producten – in één keer bij u op locatie wordt afgeleverd.
Van Harten levert geheel volgens uw wensen. Uitgangspunt van de logistiek is uw persoonlijke bestelling. Een tijdige en vlekkeloze levering op de juiste plaats, dáár gaan wij voor! Bestellen is eenvoudig en kan telefonisch, per fax of e-mail.