Kwaliteit

Moderne hygiënestraat

Moderne hygiënestraat

logistiek en opslag vleesproductie

Gecontroleerd gekoelde opslag

 

Hoogste prioriteit aan kwaliteit en hygiëne

Uiteraard hanteert P. van Harten & Zn de laatste HACCP / BRC -richtlijnen voor kwaliteit en hygiëne. Dit betekent dat (potentiële) gevaren met betrekking tot de voedselveiligheid systematisch geïdentificeerd, geëvalueerd en beheerst worden. Daarbij voldoen wij aan de hoogste internationale standaard (A) van het British Retail Consortium, zodat één audit kan volstaan voor leveringen aan verschillende afnemers. Dit certificaat is ons toegekend door SGS International Certification Services [www.nl.sgs.com].

Hygiënestraat

Alle medewerkers van Van Harten maken gebruik van de hygiënestraat voordat ze de productieruimten betreden en dragen tijdens hun werk een overall, schort, steriele handschoenen, mouwbeschermers en een haarnet.

Schoonmaak

De schoonmaak van het pand, zowel van binnen als van buiten, besteedt Van Harten uit aan een gespecialiseerd reinigingsbedrijf.

Bacteriologisch onderzoek

Een extern laboratorium neemt met grote regelmaat monsters af van de runderkarkassen die bij ons binnenkomen. Daarnaast nemen wij zelf dagelijks na de schoonmaak agarmonsters van de oppervlaktes van onze werktafels, vloeren en machines, die wij in ons eigen laboratorium analyseren om de hygiëne in de productieruimtes te controleren. Zo heeft u als afnemer de garantie van perfect en smakelijk vlees.

 

P van Harten certificaat

 

Download het certificaat in PDF formaat >>